Moment in Time Snapshot …. Lolla’s Right Here Right Now

Crazy-ass workspace. Dream journal …. crochet flower turtle …the moon 🌙 🌚 🌔 …. wool ….. reading glasses 👓….. bunny ….. reindeer …. shoes that need a wash ….. diary …. laptop with open spreadsheet …. drinking water …..

8 thoughts on “Moment in Time Snapshot …. Lolla’s Right Here Right Now”

    1. Daar waar ek is is daar altyd chaos 😅. Dit is nou maar hoe dit is. En ja my gryses is my elke-dag skoen. Ek gooi hulle sommer saam handoeke in die wasmasjien. Het my pienkes nou heelemal gaar geloop. Sal weer moet uitkyk vir hulle.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s