Moment in Time Snapshot …. Lolla’s Right Here Right Now

Crazy-ass workspace. Dream journal …. crochet flower turtle …the moon 🌙 🌚 🌔 …. wool ….. reading glasses 👓….. bunny ….. reindeer …. shoes that need a wash ….. diary …. laptop with open spreadsheet …. drinking water …..

8 thoughts on “Moment in Time Snapshot …. Lolla’s Right Here Right Now”

    1. Daar waar ek is is daar altyd chaos 😅. Dit is nou maar hoe dit is. En ja my gryses is my elke-dag skoen. Ek gooi hulle sommer saam handoeke in die wasmasjien. Het my pienkes nou heelemal gaar geloop. Sal weer moet uitkyk vir hulle.

      Liked by 1 person

    1. Ja dit raak by die dag meer en meer Kersfees hier by my. En ja jy moet vir jou so paar kry – hulle is lig en sag en baie gemaklik. Ek dink ek het hiri grys paar by WW gekoop.

      Like

Comments are closed.