Welcome to my Story – Welkom by my Verhaal

This site and pages (lollasegoete) will include writing mostly in Afrikaans, my mother language. From time-to-time I will also write in English, add English captions or notes. I always invite and enjoy feedback from you, the reader.

Hierdie site en blaaie (lollasegoete) sal grootliks Afrikaanse stories, skrywes, notas en kreatiewe skeppings insluit. Ek hoop om wel ook nou-en-dan in Engels te skryf. Hoe meer siele, hoe meer vreugde. Voel asb welkom hier. Ek is ontvanklik vir terugvoer van jou, die leser.


The girl who would not stop dreaming

Dreamer, Philanthropist, Storyteller, Photo fanatic & Writer – Just Me

Hi – ek is Lindie. Of noem my Lolla of Lini. Hier op my site deel ek graag persoonlike ervarings, belewenisse, emosies – ek deel my avonture. Ek is ‘n dromer en ‘n skepper, tans op ‘n kreatiewe ontdekkingsreis. Kom saam met my op reis. Dankie vir die inloer.

Hi I’m Lindie, but please call me Lolla or Lini. This page, my blog and all things to follow is part of my adventure. Dreaming of an even better tomorrow, creating my best reality. I am not quite sure yet where this site might lead, but I welcome you to join me on my journey. Thanks for visiting!

#lollaindiewolke #lollasekiekies

As I continue to explore, learn and develop my website, you can expect changes here from time to time. Which is a good thing, hey? Since I started my site in November 2021 quite a lot has happened in my life (grin) so I will aim to stay relevant (as far as possible).

Soos ek meer leer en ontdek op my kreatiewe reis kan julle van tyd tot tyd veranderinge (hopelik verbeteringe, wink-wink) hier tussen my blaaie verwag. Stagnasie is ‘n konsternasie, so ek verwelkom groei en ontwikkeling met ope arms. Sedert ek in November 2021 my site begin het, het daar heelwat dinge in my lewe gebeur. Soos dit moet wees. Ek hou julle graag hier op hoogte. My hartswens is dat jy wat hier lees, waarde tussen my woorde en prentjies sal vind.