What makes an oe-laa-laa blog?

Oe-laa-laa as in “Good”, one you wanna read ……

With reference to my personal blog i.e. LollaseGoete, what do you enjoy? I invite you to share with many any ideas to improve my current blog, reach more potential readers and make people wanna come back here.

 • Motivational messages
 • My personal everyday life stories
 • Blog posts with my photographs (should the photos have narrative or are the pics fine on their own)
 • My personal feelings, thoughts etc about my journey with inter alia Fibromyalgia
 • Short, fictional stories
 • Informative pieces focussing on people around us (without infringing on personal info)
 • Informative pieces focussing on places I travel to?
 • Nature ….. who doesn’t like nature, right?
 • Photos, photos and more photos
 • Blog posts in English, Afrikaans, or both?

What makes you as a blogger want to read other blogs?

Photo by Pixabay on Pexels.com

All ideas are welcome.

10 thoughts on “What makes an oe-laa-laa blog?”

 1. Ek hou daarvan om na mooi foto’s te kyk (en joune is beslis in daardie kategorie). En ‘n storie daarmee saam is ook altyd lekker om te lees … al is dit net ‘n paar sinne (ek dink dit maak die blog dan meer persoonlik). Ek hou natuurlik ook daarvan om nuwe plekke deur ‘n blogger se oe te sien (dis daardie “wander lust” in my 😉). So reis ek na ver plekke terwyl ek in my huisie sit!
  En beide Engels en Afrikaans is reg met my – ek volg ‘n blogger wat net in Duits skryf, maar die foto’s is altyd so mooi dat ek dan die moeite doen om die “translater” knoppie te druk sodat ek kan lees waaroor dit gaan.

  Liked by 1 person

 2. Fotos met ñ paar sinne daarby en dis ñ pluspunt as dit persoonlik is. Lesers hou daarvan om iets meer van wie jy is te lees. Ek kom ook agter lesers wil nie ñ lang blog lees nie. Wel, nie almal nie. Laastens, om jou leserstal te laat groei, gaan lees en lewer kommentaar by so veel as moontlik mense, nie net dié wat jy volg nie. Gaan lees op ‘Blik Voorblad’ as jy nuwe mense soek.

  Liked by 1 person

   1. Ek het self gaan kyk, maar lyk my die Blik Voorblad het verander. So, indien jy op ñ ander plek afkom waar mens nuwe Afrikaanse bloggers kan opspoor, laat weet asb.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s